Diari d’un jove professor.

Ahir vam començar a donar les classes del curs “Fotografia per a professions creatives” al IED Barcelona. És el primer curs que donem fora del nostre estudi, i també és la primera edició d’aquest curs, creat per la Marta Fàbregas i un servidor a partir del no-res. Per tant ahir  tot eren novetats i jo estava fet un feix de nervis. Tot controlat, d’acord,  però fet un sac de nervis… no hi puc fer més.

Marc Vidal i Marta Fàbregas, autorretrat ©lafotografica

Marc Vidal i Marta Fàbregas, autorretrat ©lafotografica

Per sort la classe de presentació i les primeres nocions va anar molt bé, i el fet de que el grup sigui més aviat petit també ajuda a controlar la situació. Avui comencem ja amb les primeres nocions bàsiques de fotografia, per poder-nos endinsar aviat en el llenguatge fotogràfic, ja que si no coneixem l’abecedari difícilment podrem parlar de res…

IED Barcelona ©lafotografica

IED Barcelona ©lafotografica

La idea del curs és que els alumnes aprenguin a dominar el llenguatge fotogràfic per poder vendre les seves creacions a través de la fotografia, en una societat eminentment visual. Crec que és un curs molt complert i que sobretot els hi serà molt útil als alumnes.

I contem amb uns col·laboradors de luxe! Aviat els presentem…

Marc Vidal

2 comentaris a “Diari d’un jove professor.

  1. Moltes felicitats, Marc i Marta! Sona interesantíssim el curs. I ja saps (Marc) que els “sacs de nervis” són un perfecte motor creatiu i si alguna cosa fan és portar-nos cap a la ultrapreparació (per allò de tenir-ho tot previst), és a dir que al final també es pot dir que fan alguna funció.

    • Gràcies Uri pels comentaris. Estem molt contents del curs. Avui comencem la segona setmana, i els alumnes estan treballant amb ganes. Avui fem la 1ª tutoria, on han de definir el projecte que faran al llarg del curs.

Els comentaris estan tancats.