Exposició “Nova realitat – Indrets”

"L'equilibri entre la llibertat i la fam" ©Marta Fàbregas i Marc Vidal

"L'equilibri entre la llibertat i la fam" ©Marta Fàbregas i Marc Vidal

“Estem envoltats d’indrets comuns, imatges que es van repetint a la mirada de les persones. Els indrets es van configurant en base a la percepció que en tenim cadascú de nosaltres, els hi donem vida i els fem existir, atribuint a un lloc la capacitat de ser silenci, solitud, melangia, alegria, respir… tot un seguit d’atributs que humanitzen les ciutats. En l’esforç d’aturar i imitar el sentiment, parem el temps a través d’aquestes obres, per deixar-nos gaudir d’aquests indrets comuns en l’imaginari col·lectiu.”

 

INDRETS

INDRETS

Avui divendres s’inaugura l’exposició “NOVA REALITAT – INDRETS”  al Gran Hotel Central  (Sala Gallery)  de la Via laietana de Barcelona. L’exposició està comisariada per Art a Tutti Plenni, i compta amb la col·laboració de les galeries Jordi Barnadas, Sala Parés i Victor Lope.

Es presenta obra de diferents artistes, com són Neus Martín Royo, Carlos Díaz, Frank Jensen, Bernhard Quade, Joachim Manuel Riederer, Kevin Bauman i nosaltres mateixos, Marta Fàbregas i Marc Vidal.

Nosaltres presentem sis peces de la sèrie Digipovera, tres de les quals van formar part de la primera exposició Digipovera de l’any passat, i tres més de inèdites, que es presenten ara per primer cop.

"Els indrets de la teva memoria" ©Marta Fàbregas i Marc Vidal

"Els indrets de la teva memoria" ©Marta Fàbregas i Marc Vidal

 

Esperem veure’us aviat per l’exposició, i estarem encantats d’organitzar una visita conjunta a l’espai si així  ho desitjeu.

 

L’exposició es podrà veure fins al 10 de gener de 2014.

Marc Vidal