Calendari AMB 2017

Portada Calendari AMB 2017 ©lafotografica

Portada Calendari AMB 2017 ©lafotografica

Des de La Fotogràfica vam rebre l’encàrrec de realitzar les fotografies del Calendari de l’Àrea Metropolitana de Barcelona 2017, on se’ns demanava de interpretar, amb fotografies de peces d’Origami, les diferents àrees i àmbits en els que treballa l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Per sort coneixíem, d’una col·laboració anterior, la feina de l’Ana Romero, Origlam, una autèntica experta en l’art de l’Origami, que ens va fer totes les peces que li vam anar demanant. Hem de dir que ni per ella ni per nosaltres va ser un encàrrec fàcil, ja que havíem de combinar les demandes del client, les exigències fotogràfiques i els criteris artístics de l’Origami.

Febrer, taxi ©lafotografica

Febrer, taxi ©lafotografica

Les 13 fotografíes del calendari són el resultat de diferents processos fotogràfics, ja que algunes fotografies són preses directes, i d’altres són el muntatge de diferents preses. Totes les peces d’origami es van disparar a l’estudi, algunes amb el seu fons (com la foto del mes de juliol i les platges), i en canvi a d’altres se’ls hi va aplicar un fons posteriorment (com la del mes d’abril i l’aigua). Tot per tal de trobar la imatge desitjada….

Abril, l'aigua ©lafotografica

Abril, l’aigua ©lafotografica

Habitatge, parcs i jardins, taxi, aigua, residus, energia, platges, mobilitat, economia, territori, cooperació i AMB eren els temes que havíem de tractar en els dotze mesos del calendari del 2017.

Juliol, les platges ©lafotografica

Juliol, les platges ©lafotografica

Estem molt contents del resultat del calendari, ja que les peces d’origami llueixen les seves textures, malgrat ser volums molt plans, i el conceptes demanats pel client s’entenen a la perfecció.

Desembre, AMB ©lafotogràfica

Desembre, AMB ©lafotografica

Esperem que us hagi agradat, i que tingueu tots un molt bon any 2017.

Una abraçada,

Marc Vidal