Marta Fàbregas i Marc Vidal: Barcelona

 

 

Isabella Antonelli: "Dones"

 

 

 

 

Jordi Calafell: "El desfici pel gest"

 

Col·lectiva: "M'identifico?"

 

 

 

 

Marta Fàbregas i Marc Vidal: "Pepe Rubianes"

 

 

 

 

Cris Romagosa/ Grafitogris "Arrels"

 

 

Cris Romagosa (Barcelona, 1981) fotógrafa i educadora infantil. va estudiar per educadora infantil fins las 23 anys, quan va decidir iniciar les  estudis de pintura a la Llotja de Barcelona al 2005.
Des d'aquell moment, l'art, la pintura, la composició i el disseny comencen a tenir un gran pes a la seva trajectòria. Després d'acabar els estudis, decideix iniciar un Graduat Multimèdia a la UOC on s'inicia en la fotografia. La càmara, la fotografia, esdevingué una eina bàsica, fonamental i inherent en la seva vida, més autodidacta i menys professional.
Paral·lelament amb la feina d'educadora, la fotografia va prenent un pes important a la part professional i artística, fins a publicacions a magazines online, blocs, una exposició col·lectiva a Barcelona a L'Espai B, col·laboracions amb altres artistes i finalment una exposició en solitari amb aquesta Galeria Barcelona La Fotogràfica. El seu treball més professional es basa en la fotografia de retrat, de producte, així com oberta a qualsevol tipus de col·laboració i participació.

 

“La Barcelona de Xavier Miserachs i Ferran Freixa”

del 16 de novembre de 2013 al 18 de gener del 2014

 

 

Aquesta és la primera exposició de la Galeria Barcelona La Fotogràfica, amb la qual encetem un nou camí. Amb moltes ganes i il·lusió.
Presentem l’obra de dos grans mestres de la fotografia catalana, Xavier Miserachs i Ferran Freixa, als quals ens uneix una especial relació, d’admiració i efecte, cap a la seva obra i cap a la seva persona. Aquí units per un tema recurrent a la seva obra, la ciutat de Barcelona. Dos autors i dues mirades diferents.

 

Xavier Miserachs i Ribalta (Barcelona1937- Badalona1998) fou un fotògraf català. Estudià medicina a la Universitat de Barcelona, però deixà els estudis per la fotografia. Exposà a Barcelona des del 1956. La seva obra té reminiscències del neorealismei és representativa dels anys de la represa econòmica espanyola de les dècades de 1950 i 1960. En les seves fotografies demostra tenir una mirada pròpia com a creador d'una imatge renovada de la ciutat i de la seva gent.

Ha exercit mestratge sobre d'altres fotògrafs de la seva generació, com Colita. El 1998 va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.

 

Ferran Freixa(Barcelona, 1950), és un fotògraf barceloní. Va estudiar dibuix i pintura a Barcelona entre 1965 i 1968, moment en que comença, de manera autodidacta, a fer fotografies. L'any següent obre el seu primer estudi de fotos i disseny gràfic, especialitzant-se en temes com la publicitat i la moda, per anar especialitzant-se en fotografies d'arquitectura i d'interiorisme. Ha mostrat la seva obra a diverses exposicions arreu d'Europa i Estats Units.

A Catalunya es pot veure obra seva a la col·lecció permanent de fotografia del Museu Nacional d'Art de Catalunya. Alguna de les seves exposicions més rellevant foren les que va fer a la Universitat de Salamanca el 1994 i en el Palau de la Virreina el 1996. Actualment hi ha una exposició antològica al Tecla Sala de l’Hospitalet del Llobregat.
                                                                                   
 

{text_loading}