Serveis
Fotografia de producte
Fotografia per catàlegs
Retrat Professional
Fotografia d'espais
Reportatge fotogràfic
Retoc d'imatges
Video
Assessorament

Properes

convocatòries

de cursos

 

Curs per

Fotoaficionats

14 de desembre 2013

18 de gener 2014

# a la carta

 

 

Curs de retrat

fotogràfic

9 de novembre 2013

# a la carta

 

Taller per actors

 

# a la carta

 

Una de les vessants que defineixen La Fotogràfica és la docència. Ens agrada compartir els nostres coneixements i experiència amb els nostres alumnes; parlar, comentar i aprendre amb ells.

Per aquest motiu, oferim diversos cursos especialitzats a llarg de tot l'any. Organitzem, entre altres, el Curs de fotografia per a aficionats i el Taller fotogràfic per a actors. Adaptem els continguts als diferents nivells dels assistents, per ajudar a créixer a cadascú individualment.
Participem de manera regular en xerrades i conferències. I donem assessorament a empreses que volen treure el màxim profit dels seus platós fotogràfics, fotografiar els seus productes de la forma més adecuada i gestionar correctament les seves imatges.

Selecciona el teu curs d'interès i demana informació sense cap tipus de compromís!

Taller de retrat per a actors: Curs dirigit a actors que volen aprendre a posar devant la càmera i treure el màxim profit de la seva imatge.
Curs de fotografia per a aficionats: Curs per a aficionats a la fotografia que volen treure rendiment a la seva càmera reflex i aprendre les primeres tècniques en imatge.
Curs de retrat en blanc i negre: Curs per a iniciats a la fotografia que volen ampliar els seus coneixements en el món del retrat en blanc i negre.
Assessorament a empreses: Assessorem a empreses que volen crear o millorar el seu departament de fotografia.


Xerrades i conferències: Impartim xerrades i conferències sobre temàtiques específiques del món de la fotografia (retrat, tècniques de posar devant la càmera, etc...)descripcio agenda

Sol·licita informació sense compromís

Cursos
Nom* Cognoms
E-mail* Telèfon
Adreça  Codi Postal
*Camps obligatoris
Enviant la petició