Fotografiant nens.

Fotografiar nens és tot un repte en el camp del retrat. Sempre hem dit que el retrat és una especialitat díficil, però fotografiar nens encara més.

Cal que el fotógraf estigui relaxat i amb una pila de paciència. Els nens per sort són espontànis i naturals i si això ho sabem capturar, conseguirem una foto fantàstica com cap altre.

Consells: crear un ambient relaxat, que el nen es senti comode i tranquil. Tenir empatia amb el nen i poder estar una estona amb ell avans de começar a fer les fotos. Tenir sempre a punt algún joc, nina o objecte, que el sorprengui, que el distregui! Poder seguir el seu ritme, descansar quan calgui i moviment al màxim quan els nens estan en plena acció.

Una altre opció és fer fotos a l’aire lliure!

Realment aquestes sessions són un bon record pels pares, ja que els nens creixen molt ràpid, i quan el nen sigui gran, segur que li fa molta gràcia veure’s com era. A La Fotogràfica us oferim la possibilitat de regalar una sessió d’aquest tipus com a “Pack Regal” a qui vosaltres desitjeu.

Aquí teniu una mostra de la sessió feta a la Cristina, el Jordi i la seva filla Ona!