Taller de retrat fotogràfic per a actors.

Aquest novembre (del 21 al 25) oferim un nou Taller de retrat fotogràfic per a actors !!

Aquest curs va dirigit a actors o estudiants de teatre que vulguin aprendre a posar davant una càmera fotogràfica i perdre la por a afrontar-se a ella. I de pas fer-se un book fotogràfic.

És un taller eminentment pràctic, on després d’una breu teoria i exemples l’alumne treballa davant de la càmera els diferents tipus de fotos d’actor. També és molt important que l’alumne vagi veient durant el curs els resultats de la seva feina i aprenentatge, ja que llavors és fan més evidents els temes que s’han de corregir i quins s’han de potenciar.

Ivan Labanda, actor. ©lafotogràfica.

El curs l’impartim els fotògrafs especialitzats en retrats d’actors Marta Fàbregas i Marc Vidal, de La Fotogràfica.

L’alumne rep al finalitzar el curs un DVD amb  selecció de les seves 20 millors imatges, retocades i ajustades. Un book, per fer servir a nivell professional!

Les dates del curs són del 21 al 24 de novembre de 2011 en horari de matins o tardes a La Fotogràfica (Rossend Arús, 11 baixos de Barcelona). També oferim aquest curs “a la carta” amb grups reduits i dates i horaris variables. Per aquesta modalitat és millor que contacteu amb nosaltres i segur que ens posarem d’acord!

Anna Castillo, actriu. ©lafotogràfica.com

Teniu tota la informació del curs a la nostra web

Truqueu-nos al 93 298 05 58 o  envieu-nos un missatge a  tallerderetrat@lafotografica.com   i us ampliarem la informació!

Les imatges que il·lustren aquest article són de books realitzats per La Fotogràfica.