Sessió de retrat amb Marc Vidal, expert en economia, blogaire…

Hem fet una sessió de retrat amb l’analista econòmic Marc Vidal, va ser ell que al  coneixer de l’existència d’un fotògraf de Barcelona que es deia com ell, Marc Vidal ( es a dir, jo) es va posar en contacte amb l’estudi. “Marc Vidal vist per Marc Vidal”. Evidentment també va mirar la nostra web per assegurar-se que les fotos li valdrien la pena… i aqui el tenim, amb la seva assesora Lara Oliveras, i disposat a deixar-se retratar per La Fotogràfica.

Marc Vidal per ©lafotografica

Marc Vidal per ©lafotografica

La idea era que sortissin unes bones fotos per acompanyar les seves diverses publicacions: llibres, blogs, conferències, articles, perfils socials,.. per tant s’havia de donar una visió molt professional però també propera i de confiança, que per alguna cosa és un lider d’opinió mundial i té uns dels blogs d’economia més visitats del planeta…  i també hem de dir que hem aprofitat la sessió per enterar-nos d’algunes coses de l’economia mundial que sempre va bé saver… per si de cas!