Novetat: Curs de fotografia de retrat.

Finalment ens hem decidit i ja el tenim preparat. El nou curs de fotografia de retrat de La Fotogràfica. És un curs pràctic, molt pràctic, pensat per que pugueu fer fotos de retrat tant a l’estudi com en exterior, provant diferents il·luminacions i enquadraments.

Contarem amb la participació de una model de retrat professional i de la Marta Fàbregas i el Marc Vidal, que com sempre us explicarem com fem nosaltres els retrats, quines tècniques fem servir i consells i trucs per dirigir a la persona que retratem!

El curs es farà el dissabte 17 de març a La Fotogràfica (de 10 a 18h) i la setmana vinent us en donarem totes les dades. Però ja us avisem que si us agrada el retrat el gaudireu molt!

Estigueu atents!

Curs de fotografia de retrat ©lafotogràfica.

Curs de fotografia de retrat ©lafotogràfica.