Trobades en una cadira amb Imma Colomer.

Imma Colomer ©lafotografica.

Imma Colomer ©lafotografica.

L’Imma Colomer és una persona que enseguida se’ns va fer molt propera… portàvem una estona parlant amb ella i ja semblava que ens coneguéssim de tota la vida, i això, en una sessió de retrat, sempre ajuda molt. Pensem que és important que aquest sentiment sigui compartit per la persona retratada.  I crec que va ser així.

La veritat és que va ser una sessió molt còmoda i agradable, i els resultats salten a la vista. L’Imma està guapíssima en totes les fotos. Veient la sessió sencera ens transmet una sensació de bon rotllo que encara arta ens perdura.

Imma Colomer ©lafotografica.

Imma Colomer ©lafotografica.

Vam escriure a l’Imma per que ens comentés que recordava de la sessió, feta l’any 2009, i això és el que ens ha dit:

Tinc un dilema: m’agrada tenir fotos meves per ensenyar i que poc m’agrada posar-me a que em retratin. Això com ho soluciones? Doncs amb una cadira i amb en Marc i la Marta. Una cadira té quatre potes, vol dir que trepitja més segura que jo amb dues cames. Una cadira és una bona companyia per “piruetejar” i compartir. Segur que ens ho confirmaria Charlie Rivel. M’he abraçat a ella i m’han fet unes fotos precioses!
Gràcies Imma pel text! Voldriem afegir dos comentari només: constatem que realment a molta gent no li agrada que la retratin, i que ens hagués encantat retratar al Charlie Rivel!!

Imma Colomer ©lafotografica.

Imma Colomer ©lafotografica.