Trobades en una cadira amb la Belén Fabra

Estàvem preparant l’exposició de “Les cares del Romea” i el Carles Canut ens havia proposat de fotografiar a la Belén Fabra per aquella exposició. Havíem vist a la Belén a “Plataforma”, una obra impressionant i dura, però que ens va agradar molt.

Belén Fabra ©lafotografica

Belén Fabra ©lafotografica

I vam contactar amb la Belén per fer la sessió, però la sessió no va anar del tot bé. La Marta  no va poder estar a la sessió, i la Belén no s’acabava de trobar còmoda, cosa que es percep a l’hora de disparar…  no s’agradava i tampoc teníem molt clar quins n’eren els motius, però l’actitud era més d’amagar-se cap a dintre que  de mostrar-se cap a fora. Va costar, però ens en vam sortir.

Belen Fabra @lafotografica

Belen Fabra @lafotografica

Com és habitual en aquests articles, hem demanat a la Belén Fabra que ens escrigui quatre ratlles del que recorda de la sessió, i això és el que ens ha escrit la Belén Fabra sobre d’aquella sessió:

“Quan em van proposar fer la sessió de fotos vaig pensar: No! Amb aquests cabells que porto no!! …aquelles èpoques que t’agafa per fer canvis radicals i després no t’acaben de convèncer… Però la proposta em semblava molt interessant, així que finalment vaig acceptar. No li vaig posar fàcil al Marc, jo només tenia una cosa al cap, però amb la seva bona energia va aconseguir que m’oblides de la meva obsessió capil·lar. Ara em diverteix veure a les fotos com intentava amagar-me darrera de cada gest i adonar-me’n que no n’hi havia per tant… Gràcies per la paciència Marc!”

Gràcies a tu Belén. Estem molt contents de les fotos i d’haver compartit aquella estona i el nostre projecte amb tu. Una forta abraçada!

 

Un comentari a “Trobades en una cadira amb la Belén Fabra

  1. la meva paisana tortosina Belen està maquisima, guapissima com es ella en qualsevol
    paper, fotografia en fi no perque jo sigui tortosí només est Belen per mi, no, perque he parlat en molta gent que no es tortosina i tots diuen que es una gran actriu i jo puc dir que gran persona.

Els comentaris estan tancats.