Sessió de fotos a Chesco, moda i complements.

L’empresa Chesco ens va demanar de fotografiar la seva nova col·lecció de vestits de nit, tenint present que volien canviar el seu look anterior però mantenint-se fidels al seu estil i  a la seva marca.

Chesco ©lafotografica

Chesco ©lafotografica

Un cop vista la seva col·lecció i el seu anterior catàleg ens vam posar a treballar en la nova proposta buscant certa actualització del seu estil. Però sense ser massa rupturistes amb la imatge anterior.

Chesco ©lafotografica

Chesco ©lafotografica

Vam proposar realitzar les imatges en estudi, amb fons llisos i neutres, i donant molta importància als teixits i als dissenys dels vestits. La idea era fer unes fotos molt lluminoses i amb cert punt de dinamisme, sempre i quan el vestit ho permetés…

Chesco ©lafotografica

Chesco ©lafotografica

El maquillatge i la perruqueria va anar a compte de la Jonay i de l’estilisme se’n va encarregar la Noemí, dissenyadora de la firma. La model era la Nieves Bolós. Nosaltres, evidentment, ens vam encarregar de la fotografia, la direcció artística i del retoc digital.

 

La Jonay i la Nieves en plena sessió de maquillatge ©Lafotografica

La Jonay i la Nieves en plena sessió de maquillatge ©Lafotografica

La Noemí preparant els vestits ©Lafotografica

La Noemí preparant els vestits ©Lafotografica

Estem molt contents del resultat final, ja que creiem que s’han aconseguit els objectius inicials, a banda de intentar sempre anar més enllà del que se’ns demanava i implicar-nos a fons en cada nou projecte.

Chesco ©lafotografica

Chesco ©lafotografica