DE BON ROTLLO

Sempre s’ha dit que les bones fotografies són aquelles que ens transmeten alguna cosa ….. que tenen una energia especial i aconsegueixen ficar-se sota la nostra pell! Que ens expliquen quelcom …. o que simplement ens traslladen en un altre temps; emocions, alegries, records, enyorances …

Volem inaugurar una nova secció on inclourem fotografies que a nosaltres ens transmeten: BON ROTLLO, que avui per avui bona falta ens fa!

Fotografies que simplement al mirar-les un instant…. aconsegueixen fer-nos  sentir una mica millor, que ens fan viatjar cap a la felicitat… vaja que ens donen  #bonrotllo!

No entrarem a discutir si són més bones o dolentes, si tècnicament estan ben resoltes o no …. o si compleixen tots els regalaments … si ens fan sentir  #bonrotllo ja són fotografies dignes de formar part d’aquesta nova secció.

Sempre seran fotos trobades a la xarxa i que sovint, per desgracia, no en podrem descobrir l’autor! Imatges anònimes de #bonrotllo!

El nostre granet de sorra ….. per fer que cada dia ens sentim una mica millor!

Si vols col·laborar en aquesta causa …. si t’agrada el #bonrotllo … ens pots enviar les teves fotos o comentaris a: lafotografica@lafotografica.com!

Marta Fàbregas

 

Aquí va la primera foto de #bonrotllo:

#bonrotllo nº1

#bonrotllo per les tardes veien les aventures  de la nostra amiga PIPI! Em recorda que val la pena seguir tenint un punt de bogeria!