Josep Maria Pou, actor, director i… fotògraf!

Josep Maria Pou  és un gran actor i director,  i no només això, si no que és una persona amb caràcter. I això pot fer cert respecte. Però a la vegada demostra tenir  una enorme cultura i durant la sessió es mostra molt proper i relaxat. A més durant la sessió ens explica que li agrada molt la fotografia, cosa que va fer de la nostra trobada una estona molt agradable i distesa. Les seves experiències i coneixements,  i la seva col·lecció d’imatges de les “back doors” (portes de sortida d’actors) de diferents teatres del món ens acompanyen en la sessió de fotos  pel “Trobades en una cadira”.

Josep Maria Pou ©lafotografica

Josep Maria Pou ©lafotografica

Les imatges que en surten de la sessió són un reflex de la seva personalitat i caràcter.  Força en la mirada i caràcter a les mans. Segons ell un dels seus trets característics i que el defineixen millor.

Nosaltres ens quedem amb un dels seus comentaris. “Una de les millors fotos que m’han fet mai, em defineix perfectament. Ulls  mans.”