Fotos de bebes

L'Alexia, bebé de 20 dies ©lafotografica

L’Alexia, als 20 dies de nèixer ©lafotogràfica

Fa pocs dies hem tingut una sessió d’aquelles que sempre venen de gust, ja que al seu voltant s’hi respira moltíssima felicitat! Em refereixo a les sessions de recent nascuts.

En aquest cas es tractava de fotografiar a l’Alexia, una nena nascuda feia 20 dies. Per fer aquestes sessions una bona opció és anar a casa dels pares, ja que així la criatura no s’estranya tant i els pares ho tenen tot a l’abast. És important crear un clima de tranquilitat i relaxació tant per la criatura com pels pares… i cal tenir certa paciència. El fet de ser nosaltres pares també ajuda a entendre perfectament la situació.

L'Alexia, en mans dels seus pares  ©lafotografica

L’Alexia, en mans dels seus pares ©lafotogràfica

En aquestes sessions qui mana és el nadó i, si ell ens ho permet, poden sortir bones fotos, però si el nadó no vol…. ja pots anar recollint l’equip,  que poques fotos faràs. Però l’Alexia ens ho va posar fàcil i es va portar molt bé.

Sweet dreams ©lafotogràfica

Sweet dreams ©lafotogràfica

També ens va anar molt bé que amb els pares ja ens coneixíem, ja que havien fet ja una sessió de fotos al nostre estudi, uns dies avans del part. Per tant a l’Alexia la tenim fotografiada abans i després de néixer! Segur que quan sigui més gran li fa molta il·lusió veure’s en aquestes fotografies! realment són un gran record.

Una forta abraçada a la nova família i moltes gràcies per deixar-nos compartir aquests instants amb vosaltres!

 

Marc Vidal