Catàleg moda, vestits de festa de Chesco

(Al final, texto en castellano)

Avui us volem ensenyar algunes de les fotos que hem anat fent per a l’empresa Chesco, i l’evolució que els hi hem anat proposant per als seus vestits de festa i complements.

Vestit de Chesco ©lafotogràfica

Vestit de Chesco ©lafotogràfica

Chesco dissenya vestits de festa i cerimònia, i a cada col·lecció li hem volgut donar un aire diferent sense voler allunyar-nos gaire de l’esperit de la marca, però donant-li un aire més actual i modern del que presentava fins ara.

Vestit de Chesco ©lafotogràfica

Vestit de Chesco ©lafotogràfica

Per aconseguir-ho hem treballat amb un gran equip d’estilistes, models i maquilladores, i sobretot amb el personal de Chesco per poder interpretar de la millor manera la filosofia de la marca. Les sessions fotogràfiques les hem fet al nostre estudi per poder controlar millor la il·luminació de les escenes, cosa que les estilistes i maquilladores també han agraït!

Vestit de Chesco ©lafotogràfica

Vestit de Chesco ©lafotogràfica

Finalment, hem realitzat els bodegons de producte que complementen les col·leccions, però que tenen gran importància per al client.

Vestit de Chesco ©lafotogràfica

Vestit de Chesco ©lafotogràfica

Aquestes fotos, tant les de moda com les de producte, són de gran importància per als nostres clients, ja que els ajuden a presentar les noves col·leccions al seus clients, i ajuden a les seves plataformes de venda online a augmentar les vendes. Realment, si es vol vendre per internet, és imprescindible el suport d’unes bones fotografies, d’un bon marketing visual!

Aqui teniu un vídeo de making of de la sessió

Vídeo making of

Vídeo making of

Marc Vidal

Texto en castellano:

Hoy os queremos enseñar algunas de las fotos que hemos ido haciendo para la empresa Chesco, y la evolución que les hemos ido proponiendo para sus vestidos de fiesta y complementos.
Chesco diseña vestidos de fiesta y ceremonia, y en cada colección le hemos querido dar un aire diferente sin querer alejarnos mucho del espíritu de la marca, pero dándole un aire más actual y moderno del que presentaba hasta ahora.
Para ello hemos trabajado con un gran equipo de estilistas, modelos y maquilladores, y sobre todo con el personal de Chesco para poder interpretar de la mejor manera la filosofía de la marca.
Las sesiones fotográficas las hemos hecho en nuestro estudio para poder controlar mejor la iluminación de las escenas, lo que las estilistas y maquilladores también han agradecido!
Por último, hemos realizado los bodegones de producto que complementan las colecciones, pero que tienen gran importancia para el cliente.

Estas fotos, tanto las de moda como las de producto, son de gran importancia para nuestros clientes, ya que les ayudan a presentar las nuevas colecciones a sus clientes, y ayudan a sus plataformas de venta online a aumentar las ventas. Realmente, si se quiere vender por internet, es imprescindible el apoyo de unas buenas fotografías, de un buen marketing visual!

Marc Vidal