Sessions Fotogràfiques

Retrats individuals o col·lectius, fotografia de producte, interiorisme, publicitat, moda, bodegó...

 

Amb l'objectiu de satisfer les necessitats de les empreses, i que tothom hi tingui cabuda, a La Fotogràfica realitzem una gran varietat d'encàrrecs fotogràfics.

 

Dirigides pels fotógrafs Marta Fàbregas i Marc Vidal, les sessions es poden desenvolupar en el nostre estudi, en exteriors o a les pròpies empreses.

 

El nostre estudi:

 

  • Està situat al barri de Sants, a Barcelona.
  • És ampli, espaiós i accessible.
  • Està equipat amb els millors mitjans del mercat: càmera Hasselblad, Canon i Nikon
  • Equip d'il·luminació Bowens d'última generació.
  • Treballem amb els programes de postproducció i retoc més actuals.

 

 

· FOTOGRAFÍA DE PRODUCTE: estem especialitzats en fotografia de producte per tal que les pàgines de venda on-line siguin rapides, àgils, clares i s’indexin amb facilitat. Moda, publicitat, bodegó ....

 

 

 

 

· FOTOGRAFÍA PER CATÀLEGS: A La Fotogràfica donem tots els serveis per fer els vostres catàlegs, des de la realització de les fotografies fins a la creació del concepte, disseny, maquetació, així com la impressió i edició, sempre amb la coordinació dels nostres col·laboradors especialitzats en cada àrea.

 

 

· REPORTATGE FOTOGRÀFIC: fem reportatges fotogràfics i vídeos dels esdeveniments importants de la vostra empresa; una inauguració, la presentació d’un nou producte, un acte promocional.... o de les instal·lacions de l’empresa.

 

 

 

 

· RETRAT CORPORATIU: Fem retrats en estudi o si cal ens desplacem a la vostra empresa per tal de fer-vos uns bons retrats; directius, treballadors, col·laboradors o de grup.

 

 

· FOTOGRAFÍA D'INSTAL·LACIONS I ESPAIS: Fem fotografíes de les instal·lacions de l’empresa, despatxos, edificis, processos de seguiments d'obra, fotografía d'interiorisme.

 

 

 

 

· RETOC D’IMATGES: retoquem les vostres imatges fent tots els canvis que siguin necessaris; modificar logotips, façanes, etiquetes de productes o simplement canviar el color. Qualsevol imatge pot semblar real amb un bon retoc.

 

· SERVEI D’ASSESSOREMENT VISUAL: un servei personalitzat i adaptat a empreses o autònoms; tant pels que volen millorar i donar més rendiment a la seva imatge d’empresa (fotografies de la web, dels catàlegs, de xarxes socials, ...) com per aquells que necessitin crear un departament d’imatge i gestionar fotografies per les seves botigues virtuals (e-commerce), webs, publicacions, etc... i tot el flux d’imatges que això representa. Captura, processament i tractament dels arxius. Anàlisi de la inversió necessària i com gestionar-la. Us ajudem a crear criteris per gestionar i agilitzar les vostres xarxes socials.
   

{text_loading}