Diari d’un jove professor… a finals de la 1ª setmana.

Encarem ja el final de la primera setmana del curs “Fotografia per a professions creatives” ja més relaxats… les classes estan funcionant bé  i comencen a aparèixer els col·laboradors.

Ahir va debutar el Daniel Ruiz, el “clickultor”, amb la seva especialitat, les Xarxes Socials (o el Social Media, com preferiu…). Aquest seria el seu perfil oficial:

Daniel Ruiz en el seu autorretrat del Facebook

Daniel Ruiz en el seu autorretrat del Facebook

“Daniel Ruiz acumula una dilatada experiencia de más de 17 años en entornos de marketing online y diseño web. Ha trabajado en agencias de publicidad, consultoría y estudios de diseño. En la actualidad desarrolla proyectos como profesional independiente para varias compañías. En paralelo despliega una intensa actividad como blogger de viajes con una viva presencia en las redes sociales.”

La classe va ser, us ho podem assegurar, una lliçó magistral.

I després, primera teoria de retrat! Aqui si que ens ho passem bé! A la classe es nota que ens agrada. L’entusiasme s’encomana i els alumnes ho agraeixen! La Marta es va ficar als alumnes a la butxaca per la resta del curs.

Ara només queden els exercicis pràctics de càmera, en exterior i la visita a l’exposició “Seduïts per l’art” al CaixaForum, i ja tindrem la “primera setmana d’un jove professor” a les estanteries de l’historia…

Marc Vidal

Un comentari a “Diari d’un jove professor… a finals de la 1ª setmana.

  1. Marc i Marta, moltes gràcies per la menció en el vostre bloc. La veritat és que estic encantat de poder col·laborar en el curs, i vaig passar una molt bona estona amb els alumnes. Al començament hem fet un repàs general, una panoràmica de les xarxes socials, però ben aviat saltarem “al ruedo” per practicar i compartir continguts interessants.
    Salut!

Deixa un comentari