Les fotos del nou disc de Macedònia, “El món és per als valents”.

Us ensenyem algunes de les fotos de “El món és per als valents” el nou disc del Grup Macedònia. Ja fa temps que les vam fer, però ara que el disc ja està al carrer i el grup ja l’està presentant per tot Catalunya, us en volem ensenyar algunes de les fotos d’aquella sessió.

Les cinc Macedònia , totes unes superheroines ©lafotogràfica

Les cinc noies del Grup Macedònia , totes unes superheroines ©lafotogràfica

La veritat és que Macedònia és un grup amb qui ens sentim molt còmodes treballant, i després de fotografiar els seus darrers CDs, podem dir sense equivocar-nos que la relació que tenim amb ells va més enllà de la de fotògraf-client.

Una altra foto de la sessió ©lafotogràfica

Una altra foto de la sessió ©lafotogràfica

Aquesta és ja la tercera generación de noies “macedònia” que paseen pel nostre estudi, i tot i que cada generació tenia el seu estil i caràcter, el Dani Coma ha aconseguit dotar el grup d’una linea que els hi dona molta continuitat.

Grup Macedòmia ©lafotogràfica

Grup Macedòmia ©lafotogràfica

I per cert, hem escoltat el disc i sona la mar de bé. Té aquell so a Macedònia tant identificatiu i que tant agrada als nens. Els nostres fills en van ser molt fans i tota la familia els vam escoltar molt, a viatges, caps de setmana i a concerts!

Si terniu fills petits i us agrada la música, us recomanem que els hi regaleu el disc i veureu com, a part de disfrutar de les cançons, aprendreu tota la familia unes quantes coses reflexionant sobre les seves lletres i els temes que tracten.

Marc Vidal