Exposició “Trobades en una cadira” de Marta Fàbregas i Marc Vidal

Ens fa molta il·lusió presentar-vos l’exposició “Trobades en una cadira” de Marta Fàbregas i Marc Vidal a la galeria Pigment Gallery de Barcelona, del 25 d’abril al 13 de maig de 2017.

El “Trobades en una cadira” és un projecte que fa anys que estem realitzant, i que ja hem anat exposant al llarg d’aquest temps, però la darrera exposició a Barcelona va ser l’any 2010, i des de llavors hem fet moltes sessions noves a grans actors, músics i gent del mon de la cultura, fotos que encara no han vist la llum ni s’han enfrontat al públic en versió impresa. Així que ara és una bona ocasió d’ensenyar el treball d’aquests darrers anys.

Josep Maria Pou, al "Trobades en una cadira" ©lafotografica

Josep Maria Pou, al “Trobades en una cadira” ©lafotografica

A l’exposició presentem fotos de les primeres sessions d’aquest projecte, quan encara no estava del tot definit, fins a fotos que estem realitzant aquestes darreres setmanes. I per nosaltres és una bona ocasió per realitzar una visió panoràmica de tot el projecte. 14 anys, més de 120 sessions a diferents personalitats del món de la cultura i moltes anècdotes i curiositats que es queden guardades en la intimitat de l’estudi.

Una de les darrers sessions que hem realitzat ha sigut amb el Tricicle. Aqui teniu la foto… calenteta encara…

Tricicle @Lafotografica

Tricicle @Lafotografica

Per nosaltres ha estat un autèntic plaer fotografiar a autèntics mites de la nostra cultura com són el Josep Maria Pou, l’Emma Vilarassau, el Ferran Adrià o l’Ariadna Gil, per citar-ne alguns casos,  i descobrir un trosset de la seva inmensa humanitat.

Trobades en una cadira a Pigment Gallery

Trobades en una cadira a Pigment Gallery

Us esperem a partir de dimarts 25 a Pigment Gallery, aquest fantàstic espai dirigit pel Ferran Josa. la inauguració es dimarts 25 d’abril a les 19:30h. Hi esteu tots convidats!

Marc Vidal