Digipovera a La Parada

Lives crossing, Kasimir Mathalas ©lafotografica

Lives crossing, Kasimir Mathalas ©lafotografica

A través de la xarxa Linkedin  ens contacta la Xènia Bagué, i en dues setmanes estem reunits amb ella a La Parada del Mercat de L’Abaceria de Gràcia, el nou establiment que fa dos mesos que ha obert amb la Raquel Villa dedicat a vendre fotografies i llibres.

Tal qual, una parada de Mercat venent fotos i llibres, realment un nou concepte de galeria, i ens encanta la proposta, i lliga molt amb el concepte del nostre projecte Digipovera.

Born, Kasimir Mathalas ©lafotografica

Born, Kasimir Mathalas ©lafotografica

L’art fotogràfic a l’abast de tothom, en ple carrer, en ple mercat, i a uns preus assequibles.  Ens comenta que la seva idea és fer sobretot pedagogia en un mercat, el català, que no està gens acostumat a comprar i valorar la fotografia, i la seva idea és començar per la base. I aquí la tenim.

I aquí estem nosaltres carregats amb les nostres fotos digipoveres, les del Kasimir Mathalas, a partir de finals de novembre, a La Parada. Amb moltes ganes i il·lusió, presentant aquesta sèrie de imatges sobre Barcelona, de petit format, per que les pogueu fruir o regalar als vostres amics… tot molt digipovera!