Leopoldo Pomés a la Pedrera

Cartell de Leopoldo Pomés a La Pedrera ©lafotogràfica

Cartell de Leopoldo Pomés a La Pedrera ©lafotogràfica

Ahir vam  assistir a una visita de l’exposició Leopoldo Pomés Flashback convidats per la Fundació Catalunya La Pedrera. Era una trobada organitzada per la Fundació dirigida a bloggers especialitzats en fotografia.  Ens vam endur la càmera per donar la nostra visió (de bloggers i de fotògrafs) de l’exposició.

Una quinzena de bloggers vam seguir la visita ©lafotogràfica

Una quinzena de bloggers vam seguir la visita ©lafotogràfica

La visita la va realitzar l’escriptor i periodista Julià Guillamon, comissari de l’exposició, que ens va donar diferents anècdotes i explicacions que ajuden a entendre molt millor l’obra de Pomés i la seva personalitat. Gràcies Julià per la visita!

Julià Guillamon mimetizant-se amb l'obra de Pomés ©lafotogràfica

Julià Guillamon mimetizant-se amb l’obra de Pomés ©lafotogràfica

També ens va explicar que al plantejar l’exposició es van voler obrir a les diferents disciplines professionals i artístiques del Leopoldo Pomés, a part de la fotografia, com són la publicitat, la gastronomia,  el cine, el dibuix o la literatura… i també ens va parlar dels “pinyols”, d’aquelles obres que sempre acompanyen a l’autor, i que per molt que aquest revisi la seva obra sempre acaba seleccionant. Teniu temps fins el 12 de juliol per anar-los a veure, als “pinyols” i a la resta de magnífiques fotografies…

Al següent post parlarem més de l’exposició i les fotos de Pomés.

Marc Vidal