The Barcelonet’s & The Happinets, presentació.

Barcelona ©lafotografica

Barcelona ©lafotografica

Estem molt contents de poder-te presentar el nou projecte que hem creat fruit de la nostra passió per la fotografia, les ciutats del món i els viatges.

Com no podria ser d’una altre manera el projecte neix a Barcelona, amb dues marques: The Barcelonet’s i The Happinets. Dos conceptes que porten imprès el nostre ADN: molta  passió i bon humor en forma de samarreta.

The Barcelonet’s és una marca jove i positiva, que vol compartir amb el món els elements més característics de la ciutat.

The Happinets es una marca més romàntica i elegant, amb una forta consciència ecològica i social.

Volem presentar-te-les en persona, com et mereixes. Serà al nostre estudi el dissabte 9 d’abril envoltats de fotografies, Moritz, photocall, música, amics i moltes sorpreses…  i per descomptat, també moltes samarretes!!!

Per nosaltres és important compartir amb tu aquest dia. Així que et convidem el dissabte 9 d’abril de 11 a 20 hores. Apuntat-ho a l’agenda i vine amb moltes ganes de formar part d’un gran projecte que pretén alimentar-se i créixer amb l’alegria i l’experiència de tots vosaltres.

No t’ho perdis! Ets el més important per The Barcelonet’s i The Happinet’s.

 

T’esperem a l’estudi!

 

Marta i Marc