Retrats per a perfils professionals.

Retrat de peril professional, C. Pamplin ©lafotogràfica

Retrat de peril professional, C. Pamplin ©lafotogràfica

Retrat de peril professional, S Vilar ©lafotogràfica

Retrat de peril professional, S Vilar ©lafotogràfica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Des de La Fotogràfica intentem estar sempre alerta a les novetats i a les darreres demandes dels nostres clients. És part de la nostra feina donar resposta a aquestes demandes.

És per això que hem incorporat un nou producte en l’oferta de retrat que oferim des de l’estudi. És el retrat per perfil professional, sobretot utilitzat per a Xarxes Social professionals tipus Linkedin, però també poden servir per adjuntar a un currículum, presentar un article  o una conferència.  És un servei perfecte per a qui no vol destinar molt temps a un retrat ni massa diners, però es vol fer un retrat professional, ben assessorat i amb una il·luminació d’estudi professional.

Durant la sessió us aconsellem de com posar, amb quina actitud, buscant que us sentiu relaxats i còmodes, per tal de donar la vostra millor imatge. A la Fotogràfica sabem que costa posar-se davant de la càmera, per això us oferim la nostra experiència i els nostres consells, els petits trucs i la intimitat de l’estudi per que us pugueu sentir com a casa. A canvi us endureu unes fotografies de retrat que us ajudaran a donar una imatge professional i de confiança als vostres clients i col·laboradors.

Aquí pots veure exemples i també reservar la teva sessió.

Us esperem a l’estudi!

Marc Vidal