Making Africa, l’exposició al CCCB

 

Expo Making Africa al CCCB ©lafotografica

Expo Making Africa al CCCB ©lafotografica

Recentment hem fet les fotos de l’exposició “Making Africa” per al CCCB.

És tot un plaer treballar per museus i fundacions artístiques. Ens permet veure les exposicions amb una tempo poc habitual, lent i pausat, gaudint de l’art i de la fotografia (del fer les fotografies), ja que el que anem a fer és fotografiar les exposicions. Les visitem, les valorem, i després les fotografiem.

Una altra visió de l'exposició del CCCB ©lafotogràfica

Una altra visió de l’exposició del CCCB ©lafotogràfica

Això ens permet conèixer realitats artístiques de primera mà, unes realitats que a vegades ens son molt desconegudes, com la realitat artística africana, que es el que es presenta actualment a l’exposició “Making Africa” al CCCB, el centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

L'aplicació del color, un element distintiu de l'art africà, també aplicat a la moda ©lafotogràfica

L’aplicació del color, un element distintiu de l’art africà, també aplicat a la moda ©lafotogràfica

Com es diu a la presentació: “L’exposició presenta l’obra de més de 120 artistes i creadors africans i il·lustra com el disseny promou els canvis econòmics i polítics. «Making Africa» parla, des de l’Àfrica, d’un nou continent «en construcció» i subratlla les possibilitats per sobre dels problemes.” i ens permet veure nous creadors i noves mirades que ens sorprenen per la seva perspectiva…

Podeu veure Making Africa fins al 28 d'agost @lafotogràfica

Podeu veure Making Africa fins al 28 d’agost @lafotogràfica

En aquest enllaç podeu veure, a la web del CCCB, una selecció de les imatges realitzades.

Us recomanem, i molt, anar a veure aquesta exposició, al CCCB fins al 28 d’agost.

Marc Vidal